Nya möjligheter!

Nytt år med nya möjligheter!

Efter ett skönt nyår med mycket skinka, risgrynsgröt och sport (synd på missen i tour de ski) tar vi på Supportergrossisten nya tag. Det som händer här hos oss är en översyn av vår nuvarande produkt-portfölj och priser. Vi  har fått in önskemål om nya produkter och så fort vi hittat leverantörer till dessa kommer de att komma upp på hemsidan.

Bland våra existerande produkter vill vi slå ett litet extra slag för vårt kaffe. Vi använder Lindvalls för att rosta våra bönor och vi läste en ganska charmig liten text om kaffe hos dem, vilken vi klipper in här:

Farfar sa alltid att en kopp gott kaffe ska vara het som en flickas kyss den första dagen. Söt som hennes kärlek den tredje dagen. Och svart som moderns förbannelse när hon får reda på det.

Med dessa visdomsord tackar vi för oss för denna gång!